Dört Mevsim Doğanın Kalbinde Konaklama Keyfi “ Orman Otelleri”

Şehrin kalabalığı, iş stresi, trafik derken tüm yıl yorulup, dinlenme ihtiyacı hissettiğinizde doğaya dönmek kendiniz için yapacağınız en büyük iyiliklerden biridir. Bol oksijeni, sakin atmosferi ve yeşilin tüm tonlarına hakim lokasyonları ile orman otelleri, bahar ve yaz ayları daha sık olmakla birlikte, yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Sadece oda, oda kahvaltı, yarım pansiyon ve tam pansiyon hizmet seçenekleri ile hizmet veren bu tesisler, kamp hizmetleri veren seçeneklerin yanı sıra farklı büyüklüklerde tesisler şekilde de olabilmektedir. Kendinizi doğanın huzurlu kollarına bırakıp, yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atmayı hayal ediyorsanız, otelleri.net sizin için tüm orman otellerini listelemektedir.

Bungalovlarda Doğayı Hissedeceğiniz Orman Otelleri

Yemyeşil bir ormanın ortasında, doğayla uyumlu şirin evlerde konaklama olanağı sunan bungalov oteller, gerçek bir doğa deneyimi için konuklarını beklemektedir. Sadece oda, oda kahvaltı ve yarım pansiyon hizmet seçeneklerine sahip orman otellerinde, bungalovlarda konaklama olanaklarını değerlendirebilir, kendinizi doğanın iyileştirici gücüne teslim ederek, tüm stresinizden arınabilirsiniz.

Rize’de cennetten bir parça Ayder Yaylası’na çıkarak, bol oksijen ve yemyeşil bir doğa ile iç içe bir konaklama deneyimi yaşamak isterseniz, Ayder Şelale Dağ Evleri sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesis, 15 bungalovda konuklarına ev konforu sağlamaktadır. Canlı müzik, balık tutma, kano gibi pek çok aktiviteye olanak sunan tesis, kusursuz bir doğa tatiline ev sahipliği yapmaktadır.

Sakarya’nın doğa tatillerinde en çok ziyaret edilen noktası Sapanca’da, kendinizi doğanın huzurlu kollarına bırakmak için Gönül Sofrası Bungalov Otel’i tercih edebilirsiniz. Şömineli bungalovlarında kış ayları, diğer konaklama seçeneklerinde ise yılın dört mevsimi eşsiz bir deneyim yaşayacağınız tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir ve yaz aylarında serinlemeniz için 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

İstanbul’un doğa tatilleri ve hafta sonu kaçamakları için en çok tercih edilen noktalarından Polonezköy’de hizmet veren Kulindağ Dağ Evi, yemyeşil bir ormanın içerisinde, tamamen ağaçtan inşa edilmiş doğal evleri ile konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı konsepti sunan tesiste, gün boyu en özel lezzetleri tadabilmeniz içinse 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır.

Çanakkale’nin Bayramiç mevkiinde konuklarını ağırlayan Hilal Doğa Oteli, doğanın kalbinde benzersiz konsepti ile hem sağlık hem de huzur vadetmektedir. 25 ahşap evde konuklarını ağırlayan tesisin alkali termal suyu çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Tesis bünyesinde 4 adet özel aile havuzu ve 4 adet SPA alanı hizmet vermektedir.

Pamukkale’nin yemyeşil ormanlarla kaplı Bağbaşı Yaylası’nda gerçek bir doğa tatili için tercih edebileceğiniz Denizli Bağbaşı Yaylası ve Bungalov Evleri, huzur veren atmosferi ve bir tabloyu andıran manzarası ile dikkat çekmektedir. 30 adet bungalov odaya sahip tesis, yarım pansiyon konseptinde konuklarını ağırlamaktadır.

Lüks Hizmetleri İle Doğayı Keyifle Yaşatan Orman Otelleri

Doğayla iç içe zaman geçirmeyi seviyor ancak lüks olanaklara sahip konaklama seçeneklerini değerlendirmek istiyorsanız, konum olarak orman içinde yer alan fakat konaklama hizmetleri bakımından lüks otelleri aratmayan tesisler arasından seçiminizi yapmanız önerilmektedir. Şık ve konforlu odaları ile ön plana çıkan tesisler konuklarına doğanın zorlu şartlarını yaşamadan, keyfini sürme olanağı sunmaktadır.

İstanbul’dan uzaklaşmadan sessiz ve sakin bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk kaçış noktaları arasında yer alan Ağva’da hizmet veren Ağva Orman Evleri Forest Lodge, şık dekorasyona sahip odaları ve bungalov evleri ile dikkat çekmektedir. 12 oda ve 6 bungalov ile konuklarını ağırlayan tesis, çam ormanları arasında eşsiz lezzetlerle tatilinizi renklendirmeniz için yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Tesisin sunduğu diğer olanaklar arasında 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet a la carte restoran yer almaktadır.

 

Bolu’nun eşsiz doğasını, kendi evinizin rahatlığı ve kusursuz bir tatilin lüksü ile yaşayabileceğiniz Villa Neva Hotel, şirin binasında özenle dekore edilmiş 9 odası ile hizmet vermektedir. Bisiklet ve yürüyüş parkurlarından yararlanacağınız konumu ile dikkat çeken tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.

Çanakkale’nin nefes kesen doğası ile dikkat çeken noktası Bayramiç’te konuklarını ağırlayan Koç Termal Tesisleri, kusursuz bir doğa tatilinin yanı sıra sağlığınıza katkıda bulunan seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Doğayla baş başa kalacağınız konforlu 24 odasında hizmet veren tesiste, 1 adet termal havuz yer almaktadır. Koç Termal Tesisleri konuklarına oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir.

Bolu’nun doğa ile iç içe noktalarından Kartalkaya’da yılın dört mevsimi birbirinden özel manzaralara tanık olacağınız Özcan Dağ Evi, doğayla uyumlu binasında 16 odası ile konuklarını ağırlamaktadır. 12 odanın haricinde tesiste 4 adet bungalov konuklarına hizmet vermektedir. Kayak merkezine yakın konumu ile dikkat çeken tesis, yarım pansiyon konsepti sunmaktadır.

Karadeniz’in incisi Rize’de Çamlıhemşin’e çıkarak derin bir nefes almak isterseniz, tercihinizi Gelgör Otel’den yana yapabilirsiniz. 24 odaya sahip tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet verirken, tesis bünyesinde yer alan 2 adet restoran klasik Türk yemeklerini yeniden yorumlayarak konuklarına benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatmaktadır. Doğada iş toplantısı yapmak isterseniz, tesis bünyesinde 1 adet toplantı salonu bulunmaktadır.

Bolu’nun eşsiz lezzetleri ve maharetli aşçıları kadar doğal güzellikleriyle de dikkat çeken noktası Mengen’de konuklarını ağırlayan Nesilce Tatil Köyü, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Ahşap konaklama alanında 18 odası ile hizmet veren tesisat binme, futbol, doğa yürüyüşü gibi pek çok aktivite olanağına sahiptir. Akşam saatlerinde ise konukları kamp ateşi etrafında keyifli sohbetler beklemektedir.

Gerçek Bir Doğa Tatili İçin En Güzel Orman Kampları

Ormanın içerisinde, tüm doğal şartları doyasıya yaşamak isteyenlerin tercihi kamp alanlarından yana olmaktadır. Kendi çadırınızla konaklama alternatifinin yanı sıra hazır çadır hizmetleri veren tesislerin de tercih edildiği bu doğa tatillerinde konuklar için mutfak, tuvalet gibi hizmetler sunulmaktadır. Siz de eksiksiz bir doğa deneyimi yaşamak için tercihinizi orman kamplarından yana yapabilir, doğanın kucak açtığı keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Akyaka Orman Kampı, Muğla’nın doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Ula mevkiinde hizmet vermektedir. Akyaka Plajı’na yalnızca 150 metre mesafede yer alan tesis, bir yanınızda denizi, bir yanınıza ormanı alarak, tüm stresinizden arınacağınız eşsiz bir doğaya sahiptir. Çadır alanlarının yanı sıra taş evlerde konaklama olanağına da sahip tesis, sadece oda konseptine sahiptir, konuklar için mutfak ve restoran seçenekleri sunulmaktadır.

Akdeniz’de kamp denince akla ilk gelen noktalardan biri olan Kaş’ta konuklarını ağırlayan Kaş Kamping, denize sıfır konumu ile kusursuz bir yaz ve doğa tatiline olanak sunmaktadır. Kamp ve karavan alanlarının yanı sıra kabin evlerde konaklama seçeneğine de sahip tesis, oda kahvaltı konsepti sunmakta olup, misafirlere kendi yemeklerini hazırlama olanağının yanı sıra restoran hizmeti de verilmektedir.

İstanbul’a yakın doğa cennetleri arasında yer alan Kocaeli Yuvacık’ta hizmet veren Karaaslan Kamping, bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez doğa tatili durakları arasında yer almaktadır. Tesiste, kamp alanlarının yanı sıra bungalov evlerin şık dekorasyonu da dikkat çekmektedir. Oda kahvaltı konsepti sunan tesiste, 1 adet restoran tüm öğünlerde lezzetli yemekler tatmanıza olanak sunarken, kızak, zippline gibi birbirinden özel aktivite seçenekleri konukları beklemektedir.

Orman Otelleri Kimler İçin Uygundur?

Doğa aşıklarının ilk tercihleri arasında yer alan orman otelleri, sakin ve ihtişamdan uzak bir tatil hayal edenler için oldukça uygundur. Kendinizi doğanın huzurlu atmosferine bırakabileceğiniz bu tesisler, tüm stresinizden arınmanız için en güzel seçenekler arasında yer almaktadır. Türkiye’nin en güzel Orman Otelleri arasından seçiminizi yaparak, siz de kendiniz için en uygun konaklama deneyimini yaşayabilirsiniz.