Hollanda’nın başkenti Amsterdam, yurt dışı seyahatlerinin vazgeçilmesi olmaya devam ediyor.

Ülkemizde birçok şehirden direk uçuşlar ile gerçekleştirebileceğiniz birkaç günlük Amsterdam tatili, hem müzeleri ile kültürel bir seyahat, hem de renkli gece hayatıyla eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir tatil anlamına gelmektedir.

Amsterdam’ın oldukça renkli ve marjinal bir gece hayatı bulunmaktadır. Kırmızı ışıklar bölgesi  “Red Light District” dünya çapında bir üne sahiptir. Öğle saatlerinden, sabahın ilk ışıklarına kadar sokaklarda dolaşabilir dilediğinizce eğlenebilirsiniz.

Amsterdam, müzeler iile de ön plana çıkan bir şehirdir. Van Gogh Müzesi, Rijksmuseum (DevletMüzesi),  Anne Frank Huis Museum, Madame Tussaud Müzesi oldukça önemli müzelerdir. Van Gogh ve Rijks müzelerinde uzun bilet kuyrukları olduğunu unutmayıp,  biletlerinizi  daha önceden turizm ofislerinden almak size zaman kazandıracaktır.

Yaklaşık 3 – 3,5 saatlik biruçuştan sonra, dünyanın en büyük havalimanlarından birisi olan Schiphol  Havalanı’na iniş yapabilirsiniz. Avantajlı seçenekleri ile Amsterdam uçak bileti konusunda farklı alternatifleri  ucuzabilet.com’dan inceleyebilir, seyahat planlarınızı ucuz uçak bileti alarak daha hesaplı yapabilirsiniz.

Amsterdam size bekliyor…